Görele'nin İstanbul'dan ve Sivas'tan Misafirleri Var - Son Dakika
Yerel

Görele'nin İstanbul'dan ve Sivas'tan Misafirleri Var

Görele\'nin İstanbul\'dan ve Sivas\'tan Misafirleri Var

İstanbul’un Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ile Sivas’ın Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, beraberlerindekilerle heyet ile birlikte Giresun’un Görele İlçe Belediye Başkanı Tolga Erener’i makamında ziyaret ettiler.

23.06.2014 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ile Sivas'ın Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, beraberlerindekilerle heyet ile birlikte Giresun'un Görele İlçe Belediye Başkanı Tolga Erener'i makamında ziyaret ettiler.

Görele'ye daha evvel gelmeyi planladıklarını belirten Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, "Sançaktepe Giresunlular Dernek Başkanı Muzaffer Eyibil ve dernek yönetimi daha önceki tarihler içerisinde bizleri Görele'ye davet etmişlerdi. Bizlerde bu daveti kabul ederek seve seve memnuniyetle demiştik. Bu gün nasip oldu. Bu vesile ile de sayın başkanımız Tolga Erener'i makamında ziyaret ederek, kendilerini tebrik ettik. Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Görele'yi çok güzel bulduk. İlçemizin oturmuş bir yapısı var" dedi.

Görele Güzel Sanatlar Fakültesi'nin ilçe için bir fırsat olduğunu aktaran Başkan Erdem, "İlçeye Güzel Sanatlar Fakültesinin kurulması çocuklarımız ve gençlerimiz için çok önemli bir fırsattır. Yöre halkının da bundan en iyi şekilde istifade edeceği inancı içerisindeyim. Buraya Anadolu'muzun birçok ilinden öğrenciler eğitim görmek için geleceklerdir. Buda Görele'nin ekonomisine büyük bir katkı sağlayacaktır. Manevi anlamda da bir fakültenin buradaki varlığı ilçede eğitim gören lise öğrencilerine de öz güven ve medeni cesaret aşılayacaktır. Ben başta belediye başkanımız Tolga Erener olmak üzere Giresun'un misafirperver insanlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Görele'yi yatırım anlamında çok daha ileriye götüreceklerini ifade eden Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ise, "Görele'yi halkımız ile birlikte aldığımız kararlar doğrultusunda farklı bir ilçe konumuna getireceğiz. Bunun için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Görele çok şeyler hak eden bir ilçedir. Bizlerde bunun hakkını en iyi şekilde vermeye çalışacağız. Ben Sivas'tan ve İstanbul'dan bizleri hatırlayıp, şirin ilçemiz Görele'ye gelen başta belediye başkanlarımız İsmail Erdem, Fazlı Yüksel ve beraberindeki konuklara teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görele'nin İstanbul'dan ve Sivas'tan Misafirleri Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement