Edirne Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği 10 Nisan Polis Günü nedeniyle görev başındaki polis memurlarına çiçek ve tatlı hediye etti.
Edirne Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, Dernek Üyelerinden Kemal İmrak ve Arif Meriç, 10 Nisan Polis Günü nedeniyle görev başındaki polis memurlarına çiçek ve tatlı hediye ettiler. Orduevi Kavşağı'nda görev yapan kadın plis memuruna çiçek takdim eden Dernek Başkanı Bahri Dinar, "Biz polis memurlarını yılda bir gün hatırlarken onlar bizim için her gün canlarını hiçe sayıyorlar. Biz de onları yine yılda bir kez de olsa hatırlamak ve teşekkür etmek istedik" dedi.
Dernek üyelerinden Arif Meriç ise polis memurlarının enerji toplamaya ihtiyacı olduğunu ifade ederek kendilerine Kallavi kurabiyesi hediye etti.
(ORA)
10.04.2013 17: 51: 07
TSI
NNNN - EDİRNE
Son Dakika › Yerel › Görev Başındaki Polis Memuruna Çiçek ve Tatlı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.