Güllük Belediyespor'da Şampiyon Sevinci - Son Dakika
Yerel

Güllük Belediyespor'da Şampiyon Sevinci

Güllük Belediyespor\'da Şampiyon Sevinci

Muğla 1.Amatör Küme takımlarından Güllük Belediyespor, Gümüşlük Belediyespor'u kendi sahası ve seyircisinin desteğiyle 3-2 galip gelerek şampiyonluğunu ilan etti.

31.01.2012 18:19

Muğla 1. Amatör Küme takımlarından Güllük Belediyespor, Gümüşlük Belediyespor'u kendi sahası ve seyircisinin desteğiyle 3-2 galip gelerek şampiyonluğunu ilan etti.

İsmail Yiğit Spor Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada her iki takım da hata yapmamak için yoğun çaba harcadı. Maçın 44. dakikasında Güllük Belediyespor Mehmet'in golü ile 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı uzatmalarında Gümüşlük Belediyespor Mahmut'un golü ile eşitliği yakaladı. İkinci yarıya hızlı başlayan Güllük Belediyespor 58.dakikada Oğuzhan'ın golü ile 2-1 galip duruma geçti. 76. dakikada Gümüşlük Belediyespor Nuri'nin golü ile 2-2 eşitliği yakaladı. Maçın son dakikalarında Güllük Belediyespor seyircisini desteği karşısında ataklarını hızlandırmaya başladı. Kalabalık seyircisi önünde coşan futbolcular 87. dakikada Ali Sercan'ın golü ile galip gelmeyi başardı.

Maçtan sonra taraftarı ile buluşan sporcular galibiyet sevinçlerini sokak ortasında kutladılar. Gelecek yıl süper amatör kümede mücadele edecek olan Güllük Belediyespor Kulübü Başkanı Kemal Dönmez "Genç futbolcularımız sezon başından beri başarılı maçlar çıkardılar. Gelecek yıl takımımıza takviye oyuncular alarak süper amatör kümede de başarılı olmak istiyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güllük Belediyespor'da Şampiyon Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement