
Aydın'da minik sporcuları yetiştiren İbrahim Gülümser Genç Efe Spor'un Başkanı İbrahim Gülümser, "TFF beni eğitime tabi tutup, eğitici olarak yetiştirirse Türk futboluna daha faydalı olurum" dedi.
İbrahim Gülümser Genç Efespor olarak Aydın'da uzun süredir faaliyet gösteren İbrahim Gülümser Genç Efespor Başkanı İbrahim Gülümser, kendilerinin ilk amacının doğru oyuncuyu bulmak olduğunu söyledi. Antrenmanlara çıkan oyuncuların ilk olarak çabukluğuna baktıklarını ifade eden Gülümser, "Çabukluğun ardından, sporcunun eğitime açık olup olmadığına bakıyoruz. Daha sonra bizle antrenmana çıkan çocukları Lise 1'e kadar yetiştiriyoruz."dedi.
"UZAK EVLİLİKTEN DOĞAN ÇOCUKLAR DAHA YETENEKLİ OLABİLİYOR"
Batılı anne-doğulu baba, doğulu anne-batılı babadan doğan çocukların genetikten gelen farklı özelliklere sahip olabildiğine dikkat çeken Gülümser, "Uzak evliliklerden doğan çocuklar anne ve babalardan farklı özellikler aldığı için daha yetenekli olabiliyor. Bunu da bizzat yaşayarak görebiliyoruz"ifadelerini kullandı.
"İYİ ANTRENÖR OLDUĞUMU İDDİA ETMİYORUM"
Kendisinin doktor olduğunu hatırlatan Gülümser, "Anatomi-fizyoloji ve tıp bilgilerimi kullanarak oyuncu seçme yeteneğimin geliştiğini düşünüyorum. Kesinlikle iyi antrenör olduğumu iddia etmiyorum. Aydın'da çok az insana faydalı olduğumu düşünüyorum. Aydın'da az sayıda insana faydalı olduğumu düşünüyorum.TFF beni eğitime tabi tutup, eğitici olarak yetiştirirse Türk futboluna daha faydalı olacağımı düşünüyorum" şeklinde konuştu. - AYDIN
Son Dakika › Yerel › Gülümser: 'Federasyon Beni Eğitici Olarak Yetiştirirse Daha Faydalı Olurum' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.