Gümüşhane Devlet Hastanesinde Yangın - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gümüşhane Devlet Hastanesinde Yangın

18.11.2012 21:40

Gümüşhane Devlet Hastanesinin çamaşırhane bölümünde çıkan yangın hasara neden oldu.

Gümüşhane Devlet Hastanesinin çamaşırhane bölümünde çıkan yangın hasara neden oldu.

Hastanenin bazı servislerinde akşam saatlerinde personel tarafından fark edilen yoğun duman, Gümüşhane Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirildi.

Bir süre sonra çamaşırhane bölümünde çıktığı anlaşılan yangına ilk müdahaleyi hastahane personeli yaptı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise soğutma çalışması gerçekleştirdi.

Kısa sürede söndürülen yangın nedeniyle binada bulunan bazı hastalar, dumandan etkilenmemeleri için Acil Servis bölümüne indirildi.

Yangının çamaşırhane bölümündeki kurutma makinesinin aşırı ısınmasına bağlı olarak başlamış olabileceğini belirten yetkililer, gerekli incelemelerin ardından yangının çıkış nedeninin belirleneceğini kaydetti.

Bu arada, hastaneye gelen İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Emre Boşnak, Başhekim Opr. Dr. Cemalettin Atalay ile Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Aziz Ahmet çalışmaları takip etti.

Muhabir: Osman Yetim/ Burak Altunöz

Yayıncı: İbrahim Uyar - GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane Devlet Hastanesinde Yangın - Son Dakika


Advertisement