Gümüşhanespor Transfer Çalışmalarını Tamamladı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhanespor Transfer Çalışmalarını Tamamladı

Gümüşhanespor Transfer Çalışmalarını Tamamladı

Spor Toto ekiplerinden Gümüşhanespor iç ve dış transfer çalışmalarını tamamlarken basın sözcüsü, "Taraftarlarımız bu sezon gurur duyacakları bir takım izleyecekler" dedi.

26.08.2014 18:16  Güncelleme: 14:36

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Gümüşhanespor, iç ve dış transfer çalışmalarını tamamladı.

Gümüşhanespor basın sözcüsü Metin Şeker, yaptığı yazılı açıklamada, yeni sezon öncesinde Pendikspor'dan Abdullah Yılmaz, Adanaspor'dan Fatih Mustafa Baydemir, Beşiktaş'tan Caner Turp, Denizlispor'dan Yusuf Emre Kasal ve Almanya'dan Muhittin Baştürk ile sözleşme imzaladıklarını anımsattı.

Transferlerle yeni sezona hazır ve kaliteli bir ekiple başlayacaklarını vurgulayan Şeker, "Teknik kadromuzun raporu doğrultusunda transfer komitemizle yaptığımız koordineli çalışmalarla çok önemli isimleri kadromuza kattık. Taraftarlarımız bu sezon gurur duyacakları bir takım izleyecekler. Bundan sonra bütün konsantremizi yakında başlayacak lige yönlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Gürses Kılıç ise transferin sorunsuz tamamlanmasından dolayı memnun olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Takımımızla çalışmalara başladığımız günden itibaren belirlediğimiz eksik bölgelerimize gereken takviyeleri yaptık. Taleplerimizi koşulsuz yerine getiren başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Kadromuzu tamamladık diyebiliriz. Son transferlerimizin takıma geç katılmalarından dolayı hazır olmamaları dışında herhangi bir sorunumuz yok. Kısa zamanda yeni arkadaşlarımızı takımımızın seviyesine çıkacaktır." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhanespor Transfer Çalışmalarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement