Gümüşlük'te Bale Gecesi - Son Dakika
Yerel

Gümüşlük'te Bale Gecesi

Gümüşlük\'te Bale Gecesi

9.Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında 400 yıllık tarihi yapı Eklisia'nın açık hava sahnesinde Carl Orff'un Carmina Burana'sını sergileyen topluluk sanatseverler tarafından ilgiyle izlendi.

10.07.2012 12:57

9. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali kapsamında 400 yıllık tarihi yapı Eklisia'nın açık hava sahnesinde Carl Orff'un Carmina Burana'sını sergileyen topluluk sanatseverler tarafından ilgiyle izlendi.

Başbakanlık Tanıtma Fonu, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gümüşlük Belediyesi, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Ticaret Odasının resmi sponsorluğunda; Bilkent Senfoni Orkestrası, Türsab, Bosch, Denizbank, Hollanda Büyükelçiliği ve Hollanda - Türkiye Diplomatik İlişkilerinin 400. yılı etkinlik sponsorluğunda 7 Eylül tarihine kadar sürecek olan Festival kapsamında Türkiye'ye gelen Alman bale topluluğunun gösterisinde hareket, müziğin duygusal ifadesi olarak koreografinin odak noktasını oluşturuyordu. Özgün bir kimliğe sahip olan Bremerhaven Stadttheater Bale Topluluğu, üstün teknik ve dinamik dans stiliyle ve Sergei Vanaev'in başarılı koreografisiyle bale severlerin büyük beğenisini kazandı. 600 civarındaki sanatseverin doldurduğu Eklisia, muhteşem bir gösteriye daha sahne olurken, topluluk uzun süre ayakta alkışlandı. Gösterinin sonunda Gümüşlük Belediyesi tarafından sanatçılara çiçek verildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşlük'te Bale Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement