Eminbey köylüleri gurbetçilerle iftar yemeğinde kucaklaştılar.
Sürekli göç verdiği için nüfusu azalan Ardahan'ın Posof ilçesi ve köyleri yaz aylarında yüzde 80'den fazla artıyor. Çalıştıkları ülke ve şehirlerden yaz aylarında izine gelen Posoflular köylerine ayrı bir canlılık katıyorlar.
Eminbey Köyü Muhtarı Fehmi Ergün bir ilke imza atarak gurbetçilerle köylülerini iftar yemeğinde bir araya getirerek kucaklaştırdı.
Eminbey Köyünde verilen iftar yemeğine İlçe Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan ile beraber diğer mülki amirlerle askeri komutanlarda katıldılar. Hanımlar için de ayrı bir çadır kurulan iftar yemeğinden sonra yapılan dua ile program sona erdi. - ARDAHAN
Son Dakika › Yerel › Gurbetçilerle Beraber İftar da Kucaklaştılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.