Güre Belediye Başkanı Kamil Saka Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Güre Belediye Başkanı Kamil Saka Açıklaması

Güre Belediye Başkanı Kamil Saka Açıklaması

Güre Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edremit Belediye Başkan Aday Adayı olan Kamil Saka, Güre'de bulunan Afrodit ve Altınoluk'ta bulunan Akçam Motel'in Edremit'te kalması gerektiğini bildirdi.

19.09.2013 15:15

Güre Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edremit Belediye Başkan Aday Adayı olan Kamil Saka, Güre'de bulunan Afrodit ve Altınoluk'ta bulunan Akçam Motel'in Edremit'te kalması gerektiğini bildirdi.

Güre İskele Mahallesi Muhtarı Necati Tokuştepe tarafından aralıksız 6 dönem ve 27 yıl hizmet veren Belediye Başkanı Kamil Saka'ya hizmetlerinden dolayı gerçekleştirilen şükran yemeği, Baca Restaurant'ta düzenlendi.

Birlik, beraberlik ve destek yemeğine, Güre İskele Mahallesi Muhtarı Necati Tokuştepe, Güre Merkez Mahallesi Muhtarı Yüksel Güre, Yassıçalı Mahallesi Muhtarı Mehmet Öğün ve CHP Belde Başkanı Abdi Kaya ve basın mensupları katıldı.

Muhtar Tokuştepe, "Başkan Saka, 6 dönemdir beldemize hizmet veriyor. Önümüzdeki yerel seçimlerde de Edremit'i yönetebilmek için aday adayı oldu. Kendisini sonuna kadar destekliyoruz. Güre'de yaptığı hizmetlerin çok daha fazlasını da Edremit'te yapacağından kuşkumuz yok."şeklinde konuştu.

Edremit'in öncelikli sorunlarının karşılıklı olarak görüşüldüğü yemekte, çarpıcı açıklamalarda bulunan başkan Saka, "3 mahalle muhtarının verdiği destekten ve Tokuştepe'nin jestinden dolayı teşekkür ederim. Edremit için çok güzel projelerim var. Partim aday gösterir, halkımızda teveccüh gösterir bizi seçerse, Edremit'in önünü açacak kültürel, sosyal ve ekonomik yönden ilçeye büyük katkı sağlayacağını düşündüğüm projeleri bir bir hayata geçireceğim. Bilgi birikimim ve tecrübelerimlede Edremit'i ayağa kaldıracağım. Ben çocukluğumuzun geçtiği Edremit'i çok özlüyorum. İnşallah o güzel günleri yeniden halkımıza yaşatacağım bir zamanlar Edremit'te filmlerin galası yapılırdı, şu anda doğru düzgün sinema salonu bile yok, ailenizle beraber yemek yürüyeceğiniz bir yer yok. Kısaca sosyal yönden hiç bir şey yok." dedi.

O TESİSLER EDREMİT'İN

Belde belediyelerinin kendi imkanları ile yaptırdığı ve işlettiği Güre'de bulunan Afrodit Otel ile Altınoluk'ta bulunan Akçam Motel'in zor koşullarda hizmet veren belde belediyelerin büyük sıkıntılar çekerek yaptırdığını ifade eden Saka, "Şimdi o tesisleri bizden Büyükşehir'e teslim edilmek üzere talepte bulunuyorlar. Tesisler bölgenin yani burada yaşayan halkın malıdır. Seçeceği idareciler tarafından idare edilmeli. Yani Edremit'te kalmalıdır. İlçe başkanları, Yurt Yıldırım, Harun Yüzüak ve Ahmet Soylu ile görüşeceğim. Ben Afrodit'in yapımının her aşamasında yer aldım. Her santiminde her taşında, duvarında odasında emeğim var. Bu otel körfezin bir markasıdır. Bu konuda siyasi görüşü ne olursa olsun, herkes destek olmalı. Bu oteller Edremit'te, kalmalıdır" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güre Belediye Başkanı Kamil Saka Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement