Güvenlik Personeline Eğitim Semineri Verildi - Son Dakika
Yerel

Güvenlik Personeline Eğitim Semineri Verildi

Güvenlik Personeline Eğitim Semineri Verildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Özel Güvenlik Personeli Eğitim Programı’ adı altında bir seminer düzenlendi.

17.09.2015 14:01

Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından 'Özel Güvenlik Personeli Eğitim Programı' adı altında bir seminer düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan güvenlik personelinin katıldığı seminerde, güvenlik personelinin işini en iyi yapabilmesi için gerekli tüm konular irdelendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan güvenlik görevlileri için 'Özel Güvenlik ve Eğitim Programı' adlı bir seminer düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi'nde düzenlenen seminere, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, yetkili müdürler ile güvenlik personelleri katıldı. Seminerin ilk oturumunda, Emekli Emniyet Mensubu ve Eğitimci Mehmet Kaynak, özel güvenlik eğitimi, çalışma şartları, güvenlik personelinin yapması ve uyması gereken davranışlar üzerine bir konuşma gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi'ne yakışır bir tutum ve davranış içerisinde olunması gerektiğinin altını çizen Eğitimci Mehmet Kaynak, personelin her zaman göreve hazır olması gerektiğine dikkat çekti.

Seminerin 2. oturumu, Büyükşehir Belediyesi Psikologu Merve Ateş tarafından verilen 'Güvenlik Personeline Yetkinlik Eğitimi' adlı programla devam etti. İletişim Becerileri, Beden Dili, Halk ve Belediye Personeli Hizmetleri (Ekip Çalışması) ve Stres ile ilgili konuların masaya yatırıldığı seminerde, Psikolog Merve Ateş, güvenlik personelinin çalışma esnasında halkla olan iletişiminin güçlenmesi için yapması gerekenleri anlattı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güvenlik Personeline Eğitim Semineri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement