Hakkari'de Kros Yarışması - Son Dakika
Yerel

Hakkari'de Kros Yarışması

Hakkari\'de Kros Yarışması

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ’Atletizmi Geliştirme Projesi ’ kapsamında kros yarışması düzenlendi.

03.03.2017 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 'Atletizmi Geliştirme Projesi ' kapsamında kros yarışması düzenlendi.

Hakkari'ye 5 kilometre mesafede bulunan Otluca köyü yolunda yapılan kros yarışmasına değişik okullardan 76 öğrenci katıldı. Bin 500 ve 2 bin metrede yapılan kros yarışmasında, sporcular birinci olmak için ter döktü. Bazı sporcular yer yer zor anlar yaşarken, imdatlarına ise yanı başlarında bulunan sağlık ekipleri yetişti.

Yarışmada 14 ile 15 yaş arası kızlarda Senem Adıyaman birinci, Meltem Adıyaman ikinci, Dilek Erip üçüncü olurken, erkeklerde ise Semih Kazandıoğlu birinci, Nurullah Kaval ikinci, Suat Tatlı üçüncü oldu.

11-12 yaş arası erkeklerde de Cabbar Berk birinci, Sedat Ediş ikinci, İsmail Ak üçüncü geldi. Kızlarda da Dilan Adıyaman birinci, Nazlı Adıyaman ikinci ve Esra Ak da üçüncü geldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından madalya ile ödüllendirilen sporcuların 7 Mart'ta yapılacak olan il birinciliği kros yarışmasına katılacakları belirtildi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkari'de Kros Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement