Hakkarili Kadınlar Masa Tenisinde İddialı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hakkarili Kadınlar Masa Tenisinde İddialı

02.06.2012 19:00

Hakkari'de ilk defa düzenlenen Masa Tenisi Kadınlar İl Turnuvası, yoğun ilgi gördü.

Hakkari'de ilk defa düzenlenen Masa Tenisi Kadınlar İl Turnuvası, yoğun ilgi gördü.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilciliği tarafından organize edilen turnuva, renkli görüntülere de sahne oldu.

Merkez Spor Salonu'nda yapılan turnuvaya katılan 20 kadın, birbiriyle kıyasıya mücadele etti. 20 hakemin görev aldığı turnuva sonunda Mürüvvet Kara birinci, Mehtap Koyuncu ikinci, Hatice Kahveci ise üçüncü oldu.

Derece elde eden kadınlara kupa ve madalyaları katılımcılar tarafından verildi.

Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Sinan Mühürdaroğlu, yaptığı açıklamada, kentte ilk kez düzenledikleri turnuvaya ilgi gösteren kadınlara teşekkür etti.

Turnuvaya katılanların çoğunun ev hanımı, geri kalanının ise çeşitli meslek gruplarında çalışan kadınlar olduğunu anlatan Mühürdaroğlu, turnuvayı gelecek yıllarda daha kapsamlı organize edeceklerini sözlerine ekledi.

- HAKKARİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hakkarili Kadınlar Masa Tenisinde İddialı - Son Dakika


Advertisement