Halfeti'de Metruk Evde Bulunan 2 Ceset - Son Dakika
Yerel

Halfeti'de Metruk Evde Bulunan 2 Ceset

Halfeti\'de Metruk Evde Bulunan 2 Ceset

Halfeti Kent Konseyi Başkanı Nihat Özdal: "İlçemiz tüm bölgenin en huzurlu ve en sakin kentidir, bu cinayetin çözülmesini bekliyoruz"

25.07.2014 10:10

Halfeti Kent Konseyi Başkanı Nihat Özdal, metruk evde bulunan 2 cesetle ilgili, "İlçemiz bölgenin en huzurlu ve en sakin kentidir, bu cinayetin çözülmesini bekliyoruz" dedi.

Özdal, evinde düzenlediği basın toplantısında, iki motosikletli gezginin ilçede ölü bulunmasının Halfeti'nin sakinliği ve özgün misafirperverliğinden bağımsız olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Abdullah Türk ve Engin Öksüz'ün ölümünden derin ve tarifi mümkün olmayan üzüntü duyduklarını aktaran Nihat Özdal, şunları kaydetti:

"Ayda ortalama 40 binin üzerinde turistin ziyaret ettiği, Türkiye ve dünyanın en huzurlu ve sakin kentleri arasında olan ilçemiz bu elim olay nedeniyle medyada ve kamuoyunda hiç hak etmediği şekilde gündeme gelmiştir. Şunu kabul etmek gerekir ki bu elbette haber değeri taşıyan önemli bir olaydır. Ancak bu durumun bugüne kadar yüz binlerce kişiyi burnu kanamadan misafir eden, gece kapıların bile kilitlenmeyecek kadar güvenli olduğu ilçe hakkında yanlış kanaat uyandırmasını gerektirmemelidir. İlçemiz tüm bölgenin en huzurlu ve en sakin kentidir, bu cinayetin çözülmesini bekliyoruz."

Olay

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi Çeken Mahallesi'ndeki metruk evden kötü kokular geldiğini fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirince, binadaki aramada 2 kişinin cesedi bulunmuştu. İncelemede, cesetlerin Engin Öksüz (33) ve Abdullah Türk'e ait olduğu belirlenmişti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Halfeti'de Metruk Evde Bulunan 2 Ceset - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement