Halkapınar'da Taşımalı Eğitime Kar Engeli - Son Dakika
Son Dakika Logo

Halkapınar'da Taşımalı Eğitime Kar Engeli

20.02.2012 13:40

Konya'nın Halkapınar ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrenciler, kar yağışı sonrası yollar kapandığı için okullarına gidemedi.

Konya'nın Halkapınar ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrenciler, kar yağışı sonrası yollar kapandığı için okullarına gidemedi.

İlçeye bağlı Seydifakılı, Yeşilyurt, Dedeli ve Körlü köylerinde, taşımalı eğitim sisteminde okuyan öğrencileri taşıyan servis araçlarının bir metreyi geçen kar kalınlığı nedeniyle yola çıkamadığı bildirildi.

Körlü Köyü Muhtarı Naci Perçin, AA muhabirine yaptığı açıklamada "Hiçbir yere, komşumuza bile çıkamıyoruz. Köyde bir metreden fazla kar var. Perişanız, yetkililerden yardımcı olmalarını istiyoruz" dedi.

Yeşilyurt Köy Muhtarı Hüseyin Avder ise köyde bir metreden fazla kar var olduğunu, öğrenci servisinin ilçeye gidemediğini söyledi.

İl Özel İdaresine Bağlı ekiplerin ana yolları açtığı, köy yollarını açma çalışmalarının ise yoğun bir şekilde devam ettiği öğrenildi.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Halkapınar'da Taşımalı Eğitime Kar Engeli - Son Dakika


Advertisement