Harran Devlet Hastanesi'ne Hemodiyaliz Ünitesi Kurulacak - Son Dakika
Yerel

Harran Devlet Hastanesi'ne Hemodiyaliz Ünitesi Kurulacak

Harran Devlet Hastanesi\'ne Hemodiyaliz Ünitesi Kurulacak

Harran Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Sulhan, hemodiyaliz biriminin kurulacağını söyledi.

01.11.2013 12:10  Güncelleme: 12:20

Genel Sekreter Dr. Sulhan, hastanede poliklinikler ile yatan hasta servislerini gezip, halkın memnuniyetini sordu. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Dr. Sulhan incelemeleri sırasında Hastane Baştabibi Dr. Mahmut Aktaş'dan hastaneyle ilgili bilgi aldı. Genel Sekreter Dr. Turhan Sulhan, Sağlık Bakanlığı'nın acil eylem planlamasında hastanelerde acil ve yoğun bakım ünitelerinin iyileştirilmesi çerçevesinde Harran Devlet Hastanesi'nde eksik olan ünitelerin kurulacağını belirterek, vatandaşların ilçeden şehre gelmemeleri, yaşadıkları yerde hayatlarını idame ettirmeleri için önemli bir tedavi merkezi olan hemodiyaliz ünitesinin önümüzdeki günlerde faaliyete geçeceği müjdesini verdi.

Dr. Turhan Sulhan, "Devletin görünen yüzü bürokratlarıdır. Biz güler yüzlü olursak, iyi olursak devlette iyi olur. Sağlık Bakanlığı'nın hedefi hastaneleri 5 yıldızlı otel şekline getirip hizmet vermek ve kalite standartlarını arttırmaktır. Harran hizmetin en iyisini hak ediyor. Vatandaşın rahat ve kaliteli sağlık hizmeti alması için özveriyle çalışıyoruz" dedi.

Genel Sekreter Dr. Sulhan ayrıca izlenimleri sırasında hastane bünyesinde çalışan doktor, hemşire ve idari personelin dinamik ve çalışkan olduğunu belirterek, verdikleri hizmetten dolayı sağlık çalışanlara teşekkür etti.

(Kaynak: Gazete ipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Harran Devlet Hastanesi'ne Hemodiyaliz Ünitesi Kurulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement