Hasta Yakınlarından Aktif Sağlık-Sen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hasta Yakınlarından Aktif Sağlık-Sen'e Ziyaret

Hasta Yakınlarından Aktif Sağlık-Sen\'e Ziyaret

Elazığ'da Çocuk Nöroloji uzmanı olmadığı için mağdur olan hasta ve hasta yakınları Aktif Sağlık-Sen Şube Başkanı Ümit Karataş'ı ziyaret etti.

04.06.2014 16:20

Elazığ'da Çocuk Nöroloji uzmanı olmadığı için mağdur olan hasta ve hasta yakınları Aktif Sağlık-Sen Şube Başkanı Ümit Karataş'ı ziyaret etti.

Ziyarette hasta yakınları ve hastalar, Elazığ'da çocuk nöroloji uzmanının olmaması nedeniyle yaşadıkları sıkıntı ve mağduriyetleri anlatarak Ümit Karataş'tan kendilerine destek olmasını istedi. Aktif Sağlık-Sen Şube Başkanı Ümit Karataş da, "Elazığ'da Eğitim Araştırma Hastanesi ve çevre il ve ilçelere de hizmet veren, bölgenin sağlık merkezlerinden biri olan Fırat Üniversitesi Hastanesinde maalesef uzun zamandır çocuk nöroloji uzmanı olmadığı için kent genelinde yüzlerce hasta ve aileleri sıkıntılı durumda. Hastalar başka illere gitmek zorunda kalıyor bu da maddi külfet getiriyor. Her gün pek çok hasta yakını mağdur oluyor. Aktif Sağlık-Sen olarak, konuyu bakanlık nezdinde takip edeceğimizi ve hekim sıkıntısının çözümü için yetkililerin bu soruna bir an önce el atması gerektiğini istiyor ve aksi halde çok ciddi sağlık sorunlarıyla karşılaşabileceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasta Yakınlarından Aktif Sağlık-Sen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement