Hatay'da Yeni Yıl Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Hatay'da Yeni Yıl Kutlamaları

Yeni yıla asker ve polislerle giren Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, yeni yılın ilk bebeğine çeyrek altın hediye etti.

01.01.2012 10:07

Yeni yıla asker ve polislerle giren Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, yeni yılın ilk bebeğine çeyrek altın hediye etti.

Hatay Polisevi'nde düzenlenen yılbaşı programına, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ve Jandarma Alay Komutan Vekili Albay Doğan Karaca ile katılan Vali Lekesiz, kentte görevli polis ve askerlerle yeni yılı kutladı.

Etkinlikte sahne alan iki polis memurunun söylediği şarkılarla eğlenen Vali Lekesiz, saatler 00.00'ı gösterdiğinde, telsizden anons ederek tüm polislerin yeni yılını tebrik etti.

Lekesiz, etkinliğin ardından Hatay Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine geçerek, saat 00.01'de dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeğini ve ailesini ziyaret etti.

Baba Sinan ve anne Ayşe Kandemir'e "geçmiş olsun" dileğinde bulunan Lekesiz, "Sema Nur" adı verilen bebeğe çeyrek altın hediye ederek, sağlıklı bir yaşam diledi.

Öte yandan, Hataylılar da yeni yıla coşku içerisinde girdi. Kent merkezindeki eğlence yerlerinin renkli görüntülere sahne olduğu kentte, Antakyalılar, yeni yıla Ottoman Palace'ta sahne alan şarkıcı Sibel Tüzün'ün seslendirdiği şarkılarla girdi.

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hatay'da Yeni Yıl Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement