Manavgat- Antalya Karayolu Hatipler Köyü girişinde kazaların önlenmesi için Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Migros Kavşağı'nda yapılan yol ve sinyalizasyon düzenlemesi tamamlandı.
Çalışmaların Hatipler ve Hatipler yolu üzerinde bulunan işletmeler açısından hayati önem taşıdığını belirten Hatipler Köyü Muhtarı Ahmet Aksoy, köy yolu üzerinde bir çok iş yeri ve okul bulunduğunu belirtti.
Aksoy, "Başarı Koleji'nde bin civarında öğrencisi var. Bin de velisi var. Günlük 300-500 civarında araç girip çıkıyor. Ölümlü kazalar oluyor. En acil şekilde bize yardımcı olan önce Kaymakamlığa, Karayolları Bölge Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz" dedi. - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Hatipler Köyü Girişinde Düzenleme Çalışmaları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?