Havalanamayan Paraşüt Yere Çakıldı: 2 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Havalanamayan Paraşüt Yere Çakıldı: 2 Yaralı

Havalanamayan Paraşüt Yere Çakıldı: 2 Yaralı
25.06.2012 10:38

Fethiye'nin Ölüdeniz Beldesi'ne tatile gelen bayan turist yerden havalandıktan 5 metre sonra türbülansa girince yere düştü.

Fethiye'nin Ölüdeniz Beldesi'ne tatile gelen bayan turist yerden havalandıktan 5 metre sonra türbülansa girince yere düştü. Kazada bayan turist ve pilot hastanelik oldu.

Edinilen bilgilere göre; Ölüdeniz'e tatile gelen Slovakya uyruklu Lucia Semanova (30), yamaç paraşütü pilotu İbrahim Altın (27) ile birlikte Babadağ'dan Belceğiz Plajı'na tandem (ikili) uçuş yapmak için çıktılar. Öğle saatlerinde Babadağ'ın 1700 metrelik rampasında gerekli uçuş hazırlıklarını yaptı.

Lucia Semanova ile pilot İbrahim Altın uçuşa geçtiler. Yerden havalandıktan kısa bir süre sonra yaklaşık 5 metre yüksellikte türbülansa girince irtifa kaybederek yere düştü.

Kazada Slovak uyruklu turist, çeşitli yerlerinden ve Pilot İbrahim Altın hafif şekilde yaralandı. Yamaç paraşütü pilotu ve müşterisi turist, 112 acil sağlık ekibi tarafından Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kaza ile ilgili soruşturmayı Ölüdeniz Jandarma karakol Komutanlığı sürdürülüyor.

Yaşadıklarını anlatan pilot İbrahim Altın, "1700 metrede kalkış yaptığımız anda 5 metre yükseklikte türbülansa girince yere düştük" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havalanamayan Paraşüt Yere Çakıldı: 2 Yaralı - Son Dakika


Advertisement