Havza Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmetleri - Son Dakika
Yerel

Havza Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmetleri

Havza Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde, diş sağlığı, diş hastalığı ve tedavisi alanında tüm hizmetlerin verildiği bildirildi.

12.01.2012 18:00

Havza Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde, diş sağlığı, diş hastalığı ve tedavisi alanında tüm hizmetlerin verildiği bildirildi.

Havza Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Keçeci, yaptığı açıklamada ilçedeki vatandaşların, hastanede dolgu, protez, sabit diş, diş taşı ve bunlar gibi sağlık hizmetlerinin verilmediğini düşündüğünü ve bu rahatsızlıkların tedavisi için başka ilçelere gittiğini belirtti.

Ağız ve diş sağlığı konusunda her türlü tedavinin Havza Devlet Hastanesi'nde yapıldığına dikkat çeken Keçeci, "Halkımız diş tedavisi için başka ilçe ve şehirlere gitmektedir. Bunun nedeni, bir özel hastanede yaptırdıkları bütün işlemlerin burada da yapıldığını bilmemekten kaynaklanmaktadır. Hastanemizde diş sağlığı ve tedavisi alanında tüm hizmetler uzman iki doktorumuz tarafından yapılmaktadır. Dileyen tüm Havzalı vatandaşlarımız dolgudan takma diş yapımına, eksik diş yapımından çocuklar için ağız diş sağlığı hizmetine kadar birçok tedavi hizmetini alabilmektedirler" diye konuştu.

- SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Havza Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement