Havza Huzurevi'nde İftar - Son Dakika
Yerel

Havza Huzurevi'nde İftar

Havza Huzurevi\'nde İftar

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi iftar yemeği verdi.

15.08.2012 09:42

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi iftar yemeği verdi.

Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğine Antalya Serik İlçe Kaymakamlığı'na atanan Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Havza Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Adem Tol, Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adnan İpekdal, yardımcısı Murat Şenoğlu, kuruluş müdürleri ile huzurevinde kalan yaşlılar, çocuklar ve engelli vatandaşlar katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adnan İpekdal, "Bu güzel akşamın en güzel fotoğrafı çocuğundan yaşlısına gencinden engelli bireylerimize kadar bütün aile fertlerimizin bir arada bulunmasıdır" dedi.

Daha sonra Antalya Serik İlçe Kaymakamlığına atanan Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ise programı organize edenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Antalya Serik İlçe Kaymakamlığı'na atanan Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu'na Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adnan İpekdal tarafından Havza Huzurevi'nde çekilen fotoğraflardan oluşan bir resim hediye edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havza Huzurevi'nde İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement