Hayırsever İş Adamından Anaokulu - Son Dakika
Yerel

Hayırsever İş Adamından Anaokulu

Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde hayırsever iş adamı Sadi Canat tarafından yaptırılan anaokulu törenle hizmete açıldı.

02.01.2012 17:20

Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde hayırsever iş adamı Sadi Canat tarafından yaptırılan anaokulu törenle hizmete açıldı.

Bursa Kırsal Kalkınma Projesi 2011 Uygulama Programı çerçevesinde yaptırılan anaokulunun açılış kurdelesini, hayırsever iş adamı Sadi Canat, Bursa Vali Yardımcısı Hüseyin Eren, Büyükorhan Kaymakamı Levent Yetgin, Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kemal Demirel birlikte kesti.

Açılışta, eğitime katkı veren tüm hayırseverleri kutlayan Bursa Vali Yardımcısı Hüseyin Eren, çocukların daha modern ve rahat ortamda eğitim göreceklerinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Sadi Canat ve ailesine teşekkür etti.

Büyükorhan Kaymakamı Levent Yetgin de okulu yaptıran Sadi Canat'a teşekkür etti. Yetgin, şunları kaydetti:

"Devlet millet işbirliğiyle yaptığımız anaokulumuz ilçemize hayırlı olsun. Öğrencilerimiz daha önce Atatürk İlköğretim Okulu bünyesinde bulunan bir derslikte eğitimlerini sürdürüyorlardı. Yine aynı okul bahçesinde inşa ettiğimiz bu anaokulu ile birlikte okuldan bağımsız halde rahat bir ortamda minik yavrularımız eğitimlerini sürdürecekler. Ben bu okulun yapımında emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum."

Okulu yaptıran Sadi Canat ise "Bu şirin ve küçük ilçemizde eğitime küçük de olsa bir katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana. Okul, Büyükorhan ilçesine hayırlı uğurlu olsun" dedi.

- BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hayırsever İş Adamından Anaokulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement