Hayırsever İşadamı Sabuncu'dan Eğitime Destek - Son Dakika
Yerel

Hayırsever İşadamı Sabuncu'dan Eğitime Destek

Hataylı hayırsever işadamı Bedii Sabuncu, mezun olduğu Antakya Anadolu Lisesinde iç düzenlemesini yaptığı öğretmenler odasının açılışını yaptı.

03.01.2012 12:40

Hataylı hayırsever işadamı Bedii Sabuncu, mezun olduğu Antakya Anadolu Lisesinde iç düzenlemesini yaptığı öğretmenler odasının açılışını yaptı.

Antakya Anadolu Lisesinde düzenlenen törene katılan Milli Eğitim Müdürü Cafer Tulmaç, yaptığı konuşmada, hayırsever işadamı Sabuncu'nun eğitim gönüllüsü olduğunu belirterek, daha önce de ziyaret ettiği okulun tarihine yakışır, hak ettiği bir görüntüde olmadığını, milli eğitim müdürlüğü, okul aile birliği ve okul müdürünün gayretleriyle okulun daha iyi bir noktaya geldiğini söyledi.

Öğrencilerin, okuldan mezun olan nesillerin nerelere geldiğini görerek onlarla gurur duyması gerektiğini vurgulayan Tulmaç, öğrencilerin geleceğe daha güvenle bakması için bu gibi çalışmaların önemli olduğunu ifade etti.

Tulmaç, hizmet edene hizmet etmek mantığıyla hareket eden Sabuncu'nun öğretmenler odasının iç düzenlemesini yapmasının takdir edici olduğunu bildirerek, "Her yıl milli eğitime yeni bir kurum kazandıran Sabuncu, bu yıl da Karaduvar beldesine yeni bir spor salonu yapma işini üstlendi" dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Yüksel Kiriş de okulun daha modern ve saygın bir konuma gelmesi için ortaya konan çalışmalara, işadamı Sabuncu ve Milli Eğitim Müdürü Tulmaç'ın büyük katkı sağladığına değinerek, katkılarından dolayı Sabuncu'ya teşekkür etti.

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hayırsever İşadamı Sabuncu'dan Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement