Hem Eğlendiler, Hem Film İzlediler - Son Dakika
Yerel

Hem Eğlendiler, Hem Film İzlediler

Hem Eğlendiler, Hem Film İzlediler

Altın Koza Anadolu'nun Festivalidir ve Adana'dan Anadolu'ya Türk Sineması Yollarda, sloganlarıyla yola çıkan gezici tırın 7. durağı Mersin'in tatil beldelerinden Tömük oldu.

24.07.2012 12:54  Güncelleme: 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Altın Koza Anadolu'nun Festivalidir" ve "Adana'dan Anadolu'ya Türk Sineması Yollarda" sloganlarıyla yola çıkan gezici tırın 7. durağı Mersin'in gözde tatil beldelerinden Tömük oldu.

Tömük Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Ali Şenozan Konservatuarı hocalarından Feridun Dalgınlı ile sanatçı Ferhat Deli, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle, Tömük'te tatil yapanlara unutulmaz bir akşam yaşattı. Hacıvat-Karagöz gösterisinin ardından Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası konser verdi. Belde sakinleri, bando çaldığı eserler eşliğinde halaylar çekerken, etkinliği düzenleyen Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve ekibine teşekkür etti. Bu arada, Kent Orkestrası'nın seslendirdiği "10 Yıl Marşı"nı, etkinliğe gelen binlerce tatilci ayakta okudu.

Kısa bir konuşma yapan Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ozan Aksu, "Altın Koza Anadolu'nun Festivalidir" ve "Adana'dan Anadolu'ya Türk Sineması Yollarda" projesiyle ilgili bilgi verdi. Aksu, "Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaz, önceden planlanan bir program nedeniyle aranızda bulunamadı. Ancak, sizlere Başkanımız Sayın Aldırmaz'ın selam ve sevgilerini getirdik" şeklinde konuştu.

Daha sonra "Anadolu Kartalları" filmi gösterime girdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hem Eğlendiler, Hem Film İzlediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement