Hemşirelik Haftası Yazılı Mesajlarla Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Hemşirelik Haftası Yazılı Mesajlarla Kutlandı

Hemşirelik Haftası Yazılı Mesajlarla Kutlandı

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Turhan Sulhan ile Araştırma Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Yetişgin birer mesaj yayımladı.

13.05.2014 11:51  Güncelleme: 11:46

Sulhan, mesajında, insan hayatının sağlıklı bir şekilde devamı ve iyi bir yaşam kalitesinin sağlanması için gayret gösteren hemşirelerin, sağlık hizmetlerinin vazgeçilmezi olduğunu belirtti.

Türkiye'nin her köşesinde çok önemli hizmetler veren hemşirelerin sağlık sorunlarının çözümünde anahtar rol üstlendiğini vurgulayan Sulhan, şunları kaydetti:

"Tüm hemşirelerin omuzlarındaki büyük ve kutsal sorumluluğun bilinciyle hareket ettikleri bilinen bir gerçektir. Sağlık hizmetleri bir ekip işidir. Sağlık hizmetlerinin herkes için eşit ulaşabilir ve sürekli olması ancak iyi bir ekip çalışmasıyla oluşturulabilir. Bu ekip içinde çok önemli bir işlevi olan 'hemşirelik' aynı zamanda bir bilimdir. Çünkü sanatların en güzeli olan insanı sevmeyi gerektirir.''

YETİŞGİN: HEMŞİRELERİMİZ ÖVGÜLERİN EN BÜYÜĞÜNE LAYIKTIR

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Abdulkadir Yetişgin de Dünya Hemşireler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yetişgin mesajında, "Hemşire topluma sunulan sağlık hizmeti ekibinin önemli bir bileşenidir. Hekimle birlikte insanların sağlık sorunlarının çözülmesinde yardımcı olmakta ve onları hastalıklardan korumaktadır. Aile ve toplum sağlığının korunması ve kazanılması safhasında din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin özveri ve hoşgörü ile hizmet verme gayretinde olan hemşirelerimiz, övgülerin en büyüğüne layıktır" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hemşirelik Haftası Yazılı Mesajlarla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement