Hendek'te Miting Gibi Mahalle Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Hendek'te Miting Gibi Mahalle Toplantısı

Hendek\'te Miting Gibi Mahalle Toplantısı

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Bayraktepe mahallesinde miting gibi toplantı yaptı.

06.03.2014 16:11

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Bayraktepe mahallesinde miting gibi toplantı yaptı. Toplantıya yoğun katılım olurken, Başkan İnci, alana gelirken gençler tarafından meşalelerle karşılandı.

Toplantıda AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, selamlama konuşması yaptı. Başkan Sofu " Çoşkulu bir seçim atmosferi içerisindeyiz. İnşallah bir dönem daha hizmetlerin devamı için başkanımız bizlerle birlikte olacak. Gücümüzü daha da artırarak bu birlikteliği sürdüreceğiz. Hendek'imizde eksiğimiz yok, doğalgazımız geldi, asfaltsız yolumuz kalmadı, altyapısı, Bayraktepe'si, Selman Dede Mesire Alanı ile Bayraktepe Mahallemiz Hendek'imizin en güzel mahallelerinden biri haline gelmiştir. Bende bu mahallede yaşamaktan çok mutluyum. Bundan sonra da hizmetlere devam" dedi.

Daha sonra Başkan İnci, coşkulu alkışlar eşliğinde kürsüye çıktı. Başkan İnci, Bayraktepe mahallesi isminin çok önemli olduğunun bilinmesi gerektiğini belirterek, "Mahallenize verilen bu güzel isim çok önemli ve değerlidir. Bayraktepe ismi Hendek'te sadece bu mahalleye verilmiştir. Bayraktepe mahallesine vermiş olduğumuz sözleri tek tek yerine getirdik. Asansörlü üst geçitten, yollarına, kilit parkesine varana kadar verilen sözler yerine getirildi. Şimdi sizlere bir söz daha veriyorum. Kentsel Dönüşüm alanının altından E5 yolunun karşı tarafına alt geçit yapacağız. Bu alt geçit Bayraktepe mahallemizi araçlarla Büyük Cami'nin önüne, onun altındaki otoparkın altına gelecek şekilde yapacağız" diye konuştu.

Sloganlarla sık sık sözü kesilen Başkan İnci, "Belediyecilik ekip işidir. Ben bu mahalleye ne söz verdiysem onları yerine getirdim. Kanalizasyon dedik yaptık, doğalgaz dedik, doğalgaz gitmeyen ev bırakmadık, yol dedik asfalt yapılmamış yol bırakmadık. Ben, bana düşeni yaptım, sıra sizlerde. Ben sizlere öyle bir başkanlık yaptım ki, yalnız Hendek' e değil, yalnız Sakarya'ya değil, yalnız Türkiye'ye değil, Türk Dünyası Belediyeler Birliği'ni kuran ve Orta Asya'ya, Balkanlara, Afrika'ya, Avrupa'ya belediye başkanınız olarak ders veren bir belediye başkanlığı yapıyorum. Biz hiçbir zaman küçük düşünmedik. Seçim beyannamemizde vermiş olduğumuz büyük projelerin sözünü tek tek yerine getirdik. Halkımızın bize verdiği güveni hiçbir zaman boşa çıkarmadık. Gece gündüz demedik, arkadaşlarımız ile birlikte çalıştık. Bugünkü Hendek'in bu duruma gelmesini hep birlikte başardık. Gelecek dönemde de sosyal projelerimiz olacak. Hendek'imiz inşallah daha mutlu ve daha güzel olacak. Gelecek ile alakalı yeni projelerimiz var" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hendek'te Miting Gibi Mahalle Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement