Hentbol - Son Dakika
Yerel

Hentbol

Hentbol

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde lider durumda bulunan Taşova YİBO'nun baş antrenörü Sercan Şenel, Kayseri deplasmanında ilk yarının son maçında hem galip gelmek hem de ilk yarıyı lider bitirmek istediklerini söyledi.

19.12.2013 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde lider durumda bulunan Taşova YİBO'nun baş antrenörü Sercan Şenel, Kayseri deplasmanında ilk yarının son maçında hem galip gelmek hem de ilk yarıyı lider bitirmek istediklerini söyledi.

Şenel, yaptığı açıklamada, ligde geçtiğimiz hafta kendi sahalarında Rize Gençlikspor'u yenerek haftayı galibiyetle kapattıklarını ve liderliği sürdürdüklerini belirtti.

Yoğun maç temposundan oyuncularda sakatlıkların artmaya başladığını da ifade eden Şenel, "Geçtiğimiz iki hafta beş oyucumuz takımdaki yerlerini alamadılar büyük ihtimalle bu hafta da oynayamayacaklar. İlk yarı maçlarını bu hafta tamamlayacağız ve lige verilen ara sakat oyuncularımızın iyileşmeleri açısından önemli bir fırsat olacak" dedi.

Hafta sonu Kayseri deplasmanında Atlas Eğitimspor ile ilk yarının son maçında karşılaşacaklarına işaret eden Şenel, "Takımımızda sakat oyuncularımızın fazla olması bizi biraz sıkıntıya sokacak ama yine de ne olursa olsun sahada oynayacak tüm oyuncularımızla bu maçtan galip gelerek hem ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak hem de ligi zirvede bitirmek istiyoruz" ifadelerinde bulundu. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement