Rainbow Kayserispor, Şampiyonluk Kupasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Rainbow Kayserispor, Şampiyonluk Kupasını Aldı

Rainbow Kayserispor, Şampiyonluk Kupasını Aldı

Selçuklu Belediyesini 37-31 yenerek Süper Lig'e birinci sırada çıkan Rainbow Kayserispor, törenle şampiyonluk kupasını aldı.

30.04.2014 22:43  Güncelleme: 23:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkekler Hentbol 1. lig play-off final grubu müsabakalarında Selçuklu Belediyesi'ni 37-31 yenerek Süper Lig'e birinci sırada çıkan Rainbow Kayserispor, törenle şampiyonluk kupasını aldı.

Atatürk Spor Salonu'nda 3 gündür oynanan maçlarda, Rainbow Kayserispor, mücadele ettiği 3 karşılaşmadan 6 puan alarak Süper Lig'e birinci sırada çıktı.

Amasya Taşova YİBO ise 3 karşılaşmada 4 puan toplayarak, Süper Lig'e çıkan ikinci takım oldu.

Maçın ardından düzenlenen törenle Rainbow Kayserispor'a şampiyonluk kupasını Vali Yardımcısı Alper Tanrısever takdim etti.

Rainbow Kayserispor Antrenörü Yücel Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonluğu kazandıklarından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

"Güzel bir ekibimiz ve her şeyini feda eden bir başkanımız var" diyen Şimşek, şöyle konuştu:

"Bize şampiyonluk yakışırdı, üçte üç yakışırdı. Yarı finalde üçte üç yaptık. Play-off'ta da üçte üç yaptık. Bu, bizim başlangıcımız, inşallah gerisi de gelecek. Diğer takımlar da çok güzel performans sergilediler. Onları da ayrıca tebrik ediyoruz. Rainbow, birinci lige renk kattı. Süper Lig'e de aynı rengi katacağımız inancındayım."

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Sercan Şenel ise 3 yıldır takımı Süper Lig'e çıkartmak için mücadele verdiklerini dile getirdi.

Aldıkları sonuçtan çok mutlu olduklarını aktaran Şenel, "14 arslan yürekli gençle 10 aydır çalışıyoruz. Hepsini teker teker tebrik ediyorum ve onlara teşekkür ediyorum. Buradan ayrıca başta ailem olmak üzere bu takımın kurulmasında emeği geçen herkese de çok teşekkür ederim" diye konuştu. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rainbow Kayserispor, Şampiyonluk Kupasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement