Hikmet Eren'den Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Hikmet Eren'den Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a Nezaket Ziyareti

Hikmet Eren\'den Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar\'a Nezaket Ziyareti

AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Hikmet Eren, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı makamında ziyaret etti.

25.02.2015 11:10

AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Hikmet Eren, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı makamında ziyaret etti.

Palandöken Belediyesinin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Hikmet Eren, "Palandöken İlçesi için hayırlı hizmetlere imza atıyorsunuz. Bir önceki dönem icra etmiş olduğunuz çalışmaları Erzurum kamuoyu çok yakından biliyor. Özellikle sosyal belediyecilik alanında ve Erzurum kültürünün gelecek nesillere aktarılması hususunda yapmış olduğunuz çalışmalar takdire şayandır. Bu dönemde de başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Başkan Bulutlar ise Hikmet Eren'e "Ülkemizin geleceğinin inşasına katkı sağlamak amacıyla bu kutlu yola çıkan aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi.

ESOB BAŞKANI FIRAT'A ZİYARET

AK Parti Milletvekili aday adayı Hikmet Eren, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat'ı makamında ziyaret ederek Erzurum ekonomisi ile ilgili görüş alış verişinde bulundu.

13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde önemli gelişmelere şahitlik eden Erzurum'un gelecek yıllarda daha iyi konuma geleceğine inandığını belirten Hikmet Eren, "Dünya ülkeleri arasında örnek bir ülke haline gelen Türkiye'nin, AK Parti kadroları ile kazandığı ivmenin daha üst seviyelere çıkarılması ve istikrarlı büyümenin getirdiği ekonomik gelişme ile toplumsal uzlaşmanın devamına katkıda bulunmak amacıyla yola çıkmış bulunuyoruz" dedi.

ESOB Başkanı Fırat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Erzurum'un kalkınan iller arasında daha ileri seviyeye ulaşabilmesi hususunda geceli gündüzlü çalışmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye'nin son yıllarda yakaladığı siyasi istikrarın ekonomiye büyük katkıları oldu. Bu istikrarın devam etmesi noktasında yola çıkmış bulunuyorsunuz. Sizlere bu kutlu yolda başarılar diliyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hikmet Eren'den Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement