Hisarcık'ta Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Teşkilat Eğitim Programı - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Teşkilat Eğitim Programı

Hisarcık\'ta Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Teşkilat Eğitim Programı

22. dönem Kütahya Milletvekili Alaettin Güven, Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Ak Parti Teşkilatına Anayasa değişikliği ve başkanlık sistemini anlattı.

02.03.2017 11:42

22. dönem Kütahya Milletvekili Alaettin Güven, Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Ak Parti Teşkilatına Anayasa değişikliği ve başkanlık sistemini anlattı.

Belediye Düğün Salonunda düzenlenen Anayasa değişikliği ve başkanlık sisteminin anlatıldığı toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, birlik ve beraberlik içerisinde oldukça hiçbir gücün kendilerini yıkamayacağını söyledi. Çalışkan," Yüzyıllardır yaşadığımız cennet vatanımızda gözü olan şer odakları her zaman hain planlarını gerçekleştirmek için türlü oyunlar sergilemektedir. En son 15 Temmuz gibi tarihe kara bir leke bırakan darbe kalkışması ile vatanımıza kastetmeye çalışan hainler, bu şerefli milletten hak ettikleri karşılığı almışlardır. Tarihte yaşadığımız bu tür hain saldırılar bizleri her zaman birbirimize kenetlemiş kardeşlik bağlarımızı güçlendirmiştir. Son yıllarda ülkemizin her alanda ilerleyişi ve büyümesi bir takım çevreleri rahatsız etmektedir. Bu kalkınma ve büyümeyi engellemek isteyen odaklar içimizdeki işbirlikçi hainleri de kullanarak bizleri bu kutlu yoldan döndürmek istemektedir. Bizler bu oyununun farkındayız. Şerefle dolu tarihimizde olduğu gibi bugünde devletimizin yanındayız ve her zamanda yanında olacağız" dedi.

16 Nisan referandumunun ülkemiz için bir milat olacağını ifade eden Başkan Çalışkan," Biz ülkemize gönül vermiş ve memleket için canını vermeye hazır Hisarcık'lılar olarak evet diyoruz. AK Parti Hisarcık ilçe teşkilatımızla beraber Evet adına ilçemiz ve köylerinde bulanan muhtarlarımızla sivil toplum örgütlerimizle toplantılar düzenleyip Evet adına tanıtımlar yaparak Halkımızı doğru bir şekilde bilinçlendireceğiz. Ben eminim ki 16 Nisanda ülkemizde duyarlı vatandaşlarımız, ülkesini seven, Ülkesinin geleceğini düşünen, çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceğini düşünen vatandaşlarımız bu anayasa değişikliğine evet diyecekler ve ülkemizde gerçek demokrasi inşa edilmiş olacak" diye konuştu.

Toplantıda daha sonra söz alan 22. dönem Kütahya Milletvekili Alaettin Güven, halk oylamasının bir seçim olmadığına dikkat çekerek,"Yaptığımız iş evet ve hayır'dır. Kararsız olanlar, hayır diyenler olabilir. Hayır, çıkarsa şu andaki halimiz olur. Biz şu andaki halimizi beğenmediğimiz için daha iyi şeyler olsun istiyoruz. Evet dediğimizde halimiz değişir, gelişir. Dönüşümü, üetimde kaliteyi, büyümeyi yakalamış olacağız. Cumhurbaşkanımız "eğitimde ve kültürde dediğimizi yapamadık" dedi. Maddi manevi ayak bağlarından kurtulduğumuzda bunları da yerine getiririz" dedi.

Partililere, 16 Nisan'a kadar problemlerini yok kabul etmeleri ve bunu kişiselleştirmemelerini tavsiye eden Güven,"Halinize, dilinize, yüzünüze, gözünüze, oturuşunuza, kalkışınıza, gideceğiniz yere çeki düzen vereceksiniz. Yüzünüze tebessümü perde edineceksiniz. Dinimiz tebessümü sadaka saymaktadır" diye konuştu.Güven daha sonra yeni Anayasa maddeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti'nin Hisarcık ilçe eğitim programına Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası, AK Parti Kütahya İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı (SKM) Remzi Günay, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları, önceki dönemlerde görev alan teşkilat mensupları, eski Belde Belediye Başkanları, Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Teşkilat Eğitim Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement