Hüseyin Cengiz'den Güngiad Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Hüseyin Cengiz'den Güngiad Ziyareti

Hüseyin Cengiz\'den Güngiad Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili aday adayı Hüseyin Cengiz, Güneydoğu Genç İş Adamları Derneği (GÜNGİAD) Başkanı Hakan Akbal'ı ziyaret etti.

28.02.2015 14:21

AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Hüseyin Cengiz ve beraberindeki heyet GÜNGİAD Başkanı Hakan Akbal'a ziyarette bulundu. Cengiz ve beraberindeki heyet GÜNGİAD Başkanı Hakan Akbal ve yardımcıları tarafından kapıda karşılandı.

Ziyarette konuşan Cengiz, teşkilatın her kademesinde bulunduğunu ve siyasetin içinden geldiğini belirterek, Diyarbakır'ın sorunlarını çok iyi bildiğini anlattı. Ekonomi çevresinin de sıkıntılarına bir iş adamı olarak vakıf olduğunu dile getiren Cengiz, "İnşallah bize inananların destekleriyle gönlümüzde olan projeleri Diyarbakır'ımızın hizmetini sunarız. Allah bu yolda verilen emeklerin karşılığını verecektir" dedi.

Daha sonra konuşan GÜNGİAD Başkanı Hakan Akbal ise, AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Hüseyin Cengiz'in genç ve başarılı biri olduğunu siyaseti de çok iyi bildiğini anlatarak, temsil yeteneğin olan kişilerin meclise taşınması gerektiğini ifade etti. Akbal, Cengiz'e Aday adaylığı sürecinde başarılar diledi. Ziyaret hoş sohbet ortamında devam etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hüseyin Cengiz'den Güngiad Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ÖZ DİYARBAKIRLI: DİYARBAKIRLIYA EVET CENGİZ ALİESİNİNE BAŞARILAR, HDP YANLISI KARAKOÇANLI ADAYIN MÜRACAATINI KABUL EDEN İL YÖNETİMİNE UYARI. DİYARBEKİRİ TEHLİKELİ KİŞLERDEN KORYUNUZ 0 0 Yanıtla

Advertisement