Huzurevinde Evlendiler - Son Dakika
Son Dakika Logo

Huzurevinde Evlendiler

18.02.2014 11:31

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinlerinden Rahmiye Moğ ile Cengiz Maznaoğlu, huzurevinde düzenlenen nikah töreniyle yeni bir yaşama adım attı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinlerinden Rahmiye Moğ ile Cengiz Maznaoğlu, huzurevinde düzenlenen nikah töreniyle yeni bir yaşama adım attılar.

Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinlerinden Rahmiye Moğ ile Cengiz Maznaoğlu, attıkları imzalarla yepyeni mutlu bir yaşama 'evet' dediler.

Büyükşehir Belediyesi Huzurevi, özel bir törene sahne oldu. Huzurevi sakinlerinden 74 yaşındaki Rahmiye Moğ ve 71 yaşındaki Cengiz Maznaoğlu, huzurevinde gerçekleştirilen nikah töreni ile evlendi. Huzurevi sakinlerinin şahitliğinde gerçekleştirilen nikah töreninde Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hüseyin Koçak, yeni evli çifte nikah cüzdanını takdim etti.

Huzurevinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönen Rahmiye ve Cengiz Maznaoğlu da sevgilerini nikahla perçinlemenin heyecanını duyduklarını söylediler. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Huzurevinde Evlendiler - Son Dakika


Advertisement