İbradı Sinema Salonuna Kavuştu - Son Dakika
Yerel

İbradı Sinema Salonuna Kavuştu

İbradı Sinema Salonuna Kavuştu

Antalya'nın İbradı İlçe Belediyesi, Muammer Aksoy Kültür Evi içinde açılan 3D Sinema Salonunda ilk gösterimi çocuklar için yaptı.

10.02.2015 10:31  Güncelleme: 10:39

Antalya'nın İbradı İlçe Belediyesi tarafından Muammer Aksoy Kültür Evi içinde açılan 3D Sinema Salonu, ilk gösterimini çocuklar için yaptı.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru çocuklarla birlikte Sammy'nin Maceraları 2 isimli animasyon filmini izledi. Sinemaya gelmek isteyen merkeze uzak mahallelerdeki vatandaşların ulaşımlarının sağlanması için İbradı Belediyesi tarafından ücretsiz servis kaldırıldığı gösterimlere vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Açılışta bir konuşma yaparak ilçedeki sosyal ve kültürel yapının gelişmesi için çalışmalar yaptıklarına vurgulayan İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, ilçede hiç sinema salonu olmadığına dikkat çekerek, "Toplumumuzun kültürel ve sosyal gelişiminde sinemanın yeri yadsınamaz bir gerçektir. İlçemizde sinema salonu olmaması büyük bir eksiklikti. Bu eksikliğin giderilmesi için Muammer Aksoy Kültür Evi içinde bir salonu 3D sinema salonu olarak düzenledik" dedi.

Toplam 150 kişilik kapasiteli sinema salonunun modern teknoliji ile donatıldığını da vurgulayan Başkan Küçükkuru, "Sinemamızın ilk gösterimlerini geleceğimizin teminatı çocuklarımız için düzenledik. Önümüzdeki haftadan itibaren sinema salonumuzda düzenli olarak haftada iki gün akşam seansları ile yerli ve yabancı sinema yapıtlarını halkımızla buluşturacağız. Gündüz ve hafta sonu düzenlenecek seanslarda ise öğrenciler için gösterimler yapmayı planlıyoruz. Sinema gösterimlerimiz Belediyemizin Kültür-Sanat hizmeti olarak tamamen ücretsiz olacak. Gösterimlere tüm mahallelerimizden düzenli olarak ücretsiz serviste konulacak" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İbradı Sinema Salonuna Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement