Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "1. Eğitim Çalıştayı" yapıldı.
Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen programda, 13 ilin milli eğitim müdürü ile 10 üniversitenin temsilcisi katıldı.
Vali Ahmet Pek, burada yaptığı konuşmada, çalıştayların milli eğitim camiası için büyük önem taşıdığını ve eğitimcileri için yabancı bir kelime olmadığını söyledi.
Çalıştayların sürekli yapılması gerektiğini belirten Pek, bu tür çalışmalar sayesinde ortak sorunlara ulaşımın daha kolay olduğunu dile getirdi.
Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş ise ilk kez bölgeye özgü eğitim sorunlarının geniş katılımlı bir programda ele alındığını ifade etti.
Çalıştayın 3 gün devam edeceğini kaydeden Ateş, programın eğitim camiasında belirlenen sorunların çözümünde önemli rol oynayacağını sözlerine ekledi. - IĞDIR
Son Dakika › Yerel › Iğdır'da '1. Eğitim Çalıştayı' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.