Iğdır'da Huzur Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Iğdır'da Huzur Toplantısı Düzenlendi

13.03.2012 16:40

Iğdır Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ekipleri, huzur toplantısı düzenledi.

Iğdır Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ekipleri, huzur toplantısı düzenledi.

Merkeze bağlı Emek ve Karaağaç mahallelerinin sakinlerinin katıldığı huzur toplantısında konuşan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Akın Karakuş, toplantılar sayesinde vatandaşın sorunlarıyla daha yakından ilgilenme imkanı bulduklarını söyledi.

Her hafta bir mahallede kamu kurum kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla toplantı yaptıklarını belirten Karakuş, şöyle konuştu:

"Her hafta gittiğimiz mahallelerde düzenlediğimiz toplantılarla vatandaşların sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz. Amacımız 'Daha iyi yaşanabilir bir Iğdır için ne yapabiliriz- Sorusuna cevap bulmaktır. Iğdır, Türkiye'nin en sakin şehirlerinden birisidir. Bu toplantılar neticesinde vatandaşın yaşadığı sorunlar karşısında neler yapabileceğimizi bire bir görüşme fırsatı da buluyoruz."

Toplantı, mahalle sakinlerinin sorularını yetkililere iletmesiyle sona erdi.

- IĞDIR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Iğdır'da Huzur Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement