Iğdır Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Kamber Güzelkaya, "Hocalı'da yaşanan vahşet, dünyada yaşayan her canlının kanını donduracak bir durumdur" dedi.
Güzelkaya, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Azerbaycan'ın Hocalı kasabasında yapılan katliamın trajik bir hadise olduğunu anımsatarak, bu katliama sessiz kalınmaması gerektiğini kaydetti.
Hocalı'da yaşanan vahşet, dünyada yaşayan her canlının kanını donduracak bir durum olduğunu ifade eden Güzelkaya, şunları söyledi:
"Dünyada yapılan diğer savaşlara bakıldığında en kanlı savaşlarda bile çocuklara, yaşlılara ve kadınlara dokunulmamışken Hocalı'da çocuk, kadın, yaşlı demeden yüzlerce kişi katledilmiştir. Hocalı'da Ermeniler tarafından acımasızca yapılan katliamın 20. yıldönümünde şehitleri rahmetle anıyoruz. Elbet yapılan bu vahşete sessiz kalmayacağız. Iğdır'daki bazı sivil toplum örgütleri ile tepkilerimiz farklı platformlarda devam edecektir."
- IĞDIR
Son Dakika › Yerel › Iğdır Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Güzelkaya.'Hocalı'da Yaşanan Vahşet, Dünyada Yaşayan... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.