Iğdır Valisi Çiçek Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Iğdır Valisi Çiçek Açıklaması

24.05.2012 15:40

Iğdır Valisi Amir Çiçek, "Sayın Cumhurbaşkanımız, 8 Haziran 2012 tarihinde ilimizde çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunacak" dedi.

Iğdır Valisi Amir Çiçek, "Sayın Cumhurbaşkanımız, 8 Haziran 2012 tarihinde ilimizde çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunacak" dedi.

Çiçek, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 8 Haziran'da yapacağı ziyaret nedeniyle, kentte çeşitli hazırlıklar yapıldığını belirtti.

Açıklamasında Çiçek, şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız, 8 Haziran 2012 tarihinde ilimizde çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunacak. Iğdır halkı olarak Sayın Cumhurbaşkanımızı doğunun parlayan güneşi Iğdır'da ağırlayacak olmanın heyecanı, sevinci ve gururunun yaşanması, şimdiden şehrimizde bir hareketliliğe neden olmuştur. Bu ziyaret sebebiyle Iğdır halkı bir kez daha misafirperverliğini gösterme imkanı bulmuş olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlayabilmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz."

- IĞDIR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Iğdır Valisi Çiçek Açıklaması - Son Dakika


Advertisement