İhlas'tan Askon'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İhlas'tan Askon'a Ziyaret

İhlas\'tan Askon\'a Ziyaret

Türkiye Gazetesi Şanlıurfa Bürosu Dağıtım Sorumlusu Nihat Büyük, bir süre önce Şanlıurfa’da şubesi açılan Anadolu Aslanları İşadamları derneğini ziyaret etti.

03.10.2014 13:54

Türkiye Gazetesi Şanlıurfa Bürosu Dağıtım Sorumlusu Nihat Büyük, bir süre önce Şanlıurfa'da şubesi açılan Anadolu Aslanları İşadamları derneğini ziyaret etti.

Türkiye Gazetesi Şanlıurfa Bürosu Dağıtım Sorumlusu Nihat Büyük, İhlas Haber Ajansı Şanlıurfa Temsilcisi Serhat Demir, İhlas Pazarlama Muhasebe Müdürü Ömer Kesküs ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette ASKON Şanlıurfa Şubesi Başkanı Orhan Şahin ve Başkan yardımcısı Cemal Bakır ile bir süre sohbet etti. Büyük, çalışmalar hakkında bilgi vererek, derneğin faaliyetleri ilgili bilgi aldı. Bölge yararına sayıları her geçen gün artan sivil toplum örgütlerine sevindiklerini belirten Büyük, cesareti, çalışma heyecanı nedeniyle Başkan Şahin ve tüm yönetim kurulunu kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin ise tüm bölge halkına ve sivil toplum örgütlerine seslenerek, bölge menfaatlerinde birlikte hareket edilebilmesi için çağrıda bulundu.

Büyük, Yılmaz'a Hüseyin Hilmi Işık'ın (rahmetullahi aleyh) tarafından kaleme alınan ve Hakikat Kitabevi tarafından basılan Saadet-i Ebediye (Tam İlmihal) kitabını hediye etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhlas'tan Askon'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement