Düzce İl Genel Sekteri Tozan Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Düzce İl Genel Sekteri Tozan Göreve Başladı

Düzce İl Genel Sekteri Tozan Göreve Başladı

Gümüşova eski Belediye Başkanı Tozan, geçtiğimiz gün bakanlık nezdinde atamasının yapılmasının ardından koltuğa oturarak resmen göreve başladı.

25.04.2014 14:36  Güncelleme: 11:33

Düzce'nin Gümüşova ilçesi eski Belediye Başkanı Muharrem Tozan, geçtiğimiz gün bakanlık nezdinde atamasının yapılmasının ardından koltuğa oturarak resmen göreve başladı.

Düzce İl Genel Sekreteri olarak atanan Muharrem Tozan göreve başladı. Tozan'ın ilk ziyaretçisi ise Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz oldu.

Korkmaz, "Değerli kardeşim dava arkadaşım Muharrem Tozan öncelikle bu görevi kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. Kendisi hepinizin de bildiği gibi 2 dönem belediye başkanlığı yapmış tecrübeli saygın kaliteli bir arkadaşımızdır. Herkesin kabul ettiği güvendiği bir arkadaşımızdır. Bulunduğu makamda oturduğu koltukta böyle bir güveni gerektiren bir makamdır. Dolayısı ile benim gözümde bu atamaya destek veren diğer arkadaşlarımızın da gözünde emanet ehline teslim edilmiştir. Arkadaşımızın emanete ehli olmasında bizim şüphemiz yoktur. Bunu zaten herkes biliyor. Bunu burada özel olarak övmeye gerek yok. İnşallah bu konuda başarılı olacağını düşünüyoruz. Kamuoyu biliyor 3 vekil artı Düzce belediye başkanı bu arkadaşımızı istemiştir. Sayın valimizde takdir buyurmuşlardır. Atamada yapılmıştır. Ama engellemek için uğraşanlar imza atanlar bunu niçin atmışlardır. Bu arkadaşımızın hangi yanlışını görmüşlerdir. Düzce halkının hüsnü kabul gösterdiği bir durum söz konusudur. Ama birkaç kişi maalesef ısrarla bunu engellemeye çalışmıştır. Bu vahim bir durumdur. Bunun parti içerisinde özellikle inceleyeceğiz analiz edeceğiz gerekli sonuçları çıkartıp gerekli yerlere de rapor edeceğiz" dedi.

İl Genel Meclisinde AK Parti grubunun iki kişi hariç herkesin Muharrem Tozan'ı istemiyoruz diye imza attığını söyleyen Milletvekili Korkmaz, "Biz bunu nasıl Düzce kamuoyuna izah edeceğiz. Doğrusu ben bunu bilemiyorum. Bilen biri varsa buraya gelsin. Bu çok vahim bir durum ve halkımızda bundan mana çıkarttı maalesef. Bana bu soru soruluyor. Muharrem Tozan sizin partinizin bir üyesi bir belediye başkanı bir gönüllüsü bir dava adamı olduğu halde niçin engellenmek istediği sorusunun cevabını ben veremiyorum. İnanıyorum ki bu uğra sebep olanlar kendi heba ve hevesleri doğrultusunda Düzce'yi dizayn etmek isteyenler böyle bir atamaya engel olmak istediler. Yazık üzüntü verici" dedi.

Göreve başlayan İl Genel Sekreteri Muharrem Tozan ise kendisine güvenen ve bu görevi layık görenlere teşekkür etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce İl Genel Sekteri Tozan Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement