İl Milli Eğitim Müdürü Bilge'nin Veda Mesajı - Son Dakika
Yerel

İl Milli Eğitim Müdürü Bilge'nin Veda Mesajı

İl Milli Eğitim Müdürü Bilge\'nin Veda Mesajı

Erzurum Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınarak merkeze verilmesi üzerine internet üzerinden bir veda mesajı yayımladı.

18.03.2014 17:55

Erzurum Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınarak merkeze verilmesi üzerine internet üzerinden bir veda mesajı yayımladı.

Abdullah Bilge mesajında, şu ifadelere yer verdi; "Yaklaşık üç yıldır yürütmekte olduğum Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden 6528 sayılı kanun gereği Ankara'da yeni bir göreve atanmam nedeniyle ayrılmış bulunuyorum. Bu süre içerisinde müdürlüğümüz sorumluluk alanında her kademedeki çalışma arkadaşlarımla işbirliği ve karşılıklı anlayış içerisinde; Erzurum'u eğitim öğretim noktasında hak ettiği konuma taşımak için gece gündüz demeden canla başla çalışmanın gayreti içerisinde olduk. Başarı ebetteki karşılıklı saygı, sevgi, dayanışma ve özverili çalışma neticesinde elde edilir. Bu anlayış içerisinde oluşturulan güçlü bir takım ruhu ve yapılan çalışmalarla Erzurum YGS' de Türkiye geneli il sıralamasında 39'dan 23'e, TÜBİTAK proje yarışmalarında 12 bölgenin 12. si iken Türkiye 1. liğine çıkarılmış, okuyan, araştıran, fikir üreten ve yarışan bir öğrenci profili yakalanmıştır. Yatırımlarda ciddi bir fizibilite çalışması yapılmış, öncelik esasına göre 3 yıl içinde 1.000' in üzerinde derslik, köylerimizde 150'yi bulan lojman, 20 pansiyon ve 6 spor salonu yapılmıştır. Devletimizin sunmuş olduğu eğitim imkanlarının ilimizin en ücra ve ihtiyaçlı olan yerlerine kadar ulaştırılmasında elimizden geleni yapmanın gayreti içinde olduk. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz yaklaşık 15.000 çalışanıyla Erzurum'un en büyük kamu kurumudur. Çalışma sürem içerisinde bütün idareci, öğretmen ve çalışanlarımıza karşı daima saygılı ve adaletli olmak için gayret ettik. Bu sevgi ortamı içinde de güzel başarılar kendiliğinden geldi. Çalıştığım süre içerisinde başta bu güzel, uyumlu ve başarılı çalışma ortamın oluşmasında büyük desteklerini gördüğümüz Sayın Valilerimize ve Kaymakamlarımıza eğitim camiamız adına minnettarız. Üç yıl boyunca bizlerle birlikte fedakarca çalışan eğitim camiamızın tüm çalışanlarına sonsuz teşekkürler. Sizleri unutmayacağım. Ben hakkımı helal ettim, sizlerin de haklarınızı helal etmenizi diliyor, bu eğitim camiasının temel unsuru olan öğrencilerimize sevgilerimi, velilerimize de saygılarımı sunuyorum." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Milli Eğitim Müdürü Bilge'nin Veda Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement