İl Özel İdare Daimi Encümen Toplantısı Nazilli'de Yapıldı - Son Dakika
Yerel

İl Özel İdare Daimi Encümen Toplantısı Nazilli'de Yapıldı

İl Özel İdare Daimi Encümen Toplantısı Nazilli\'de Yapıldı

Aydın İl Özel İdaresi Encümen Üyeleri haftalık Toplantısını Vali Ayyıldız'ın da katılımı ile Nazilli'de gerçekleştirdi.

05.03.2014 17:31

Aydın İl Özel İdaresi Encümen Üyeleri haftalık Toplantısını Vali Ayyıldız'ın da katılımı ile Nazilli'de gerçekleştirdi.

Aydın İl Daimi Encümen üyelerinin katılımı ile önce Sümerpark Lara Restoranda kahvaltıda buluşan üyeler daha sonra Kaymakamlık toplantı salonuna geçerek haftalık toplantılarını gerçekleştirdiler. Toplantıya Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Genel Sekreter Halil İbrahim Aktemur, Encümen üyeleri Kadir Mutlu, Necmettin Ünüvar, Fahri Çetin, Ahmet Akşit ve M.Cahit Kaya ile Aydın Özel İdare Encümen üyesi olan Daire Müdürleri Muzaffer Yavuz, Ağa Kenker, Hasan Sarıoğlu, Niyazi Kazımoğlu, Fettah Demir ve Hatice Ay katıldı.

Vali Erol Ayyıldız başkanlığında yapılan toplantıda gündem gereği il genelindeki çeşitli yatırımlar görüşülerek karara bağlandı. Nazilli ile ilgili olarak da Şimşelli ve Samailli köylerine su sondaj çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

Aydın İl Özel İdaresi çalışmaları ve yeni projelerin değerlendirildiği toplantının ardından bir açıklama yapan Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, "Toplantımızda Aydın İl Özel İdaresinin çalışmalarını haftalık olarak değerlendiriyoruz. Burada alınan kararlarla ilimizdeki hizmetlerin en iyi şekilde değerlendirilmesi ve yeni projeleri tartışıyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Özel İdare Daimi Encümen Toplantısı Nazilli'de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement