İlçe Müftüsü Arslan, Viranşehir'e Veda Etti - Son Dakika
Yerel

İlçe Müftüsü Arslan, Viranşehir'e Veda Etti

İlçe Müftüsü Arslan, Viranşehir\'e Veda Etti

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde 2011 yılının ortalarında atanan ve 4 yıllık görev süresini dolduran İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan, Viranşehir’e veda etti.

07.09.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde 2011 yılının ortalarında atanan ve 4 yıllık görev süresini dolduran İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan, Viranşehir'e veda etti.

Göreve geldiği günden itibaren ilçe halkı tarafından sevilen Arslan, görev süresini doldurduktan yeni görev yeri olan Diyarbakır'ın Ergani ilçesine atandı.

Atama sonrası ilçeden ayrılacak olan İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan'a Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer tarafından veda programı düzenlendi.

Veda programında İlçe Müftüsü Arslan'ın 4 yıl boyunca Viranşehir'e önemli hizmetler sunduğunu belirten Citer, Arslan ile birlikte Viranşehir'de birçok projenin hayata geçirildiğini kaydetti.

Arslan'ın görev süresince ayrım yapmadan her insana kapısını açtığını ifade eden Citer, "İlçe Müftümüz Arslan kısa sürede İlçe halkı tarafından sevilen bir insan olmuştur" dedi.

Halk tarafından sevilen bir insana ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başarı Belgesi vermeyi uygun bulduğunu dile getiren Kaymakam Citer, İlçe Müftüsü Arslan'a teşekkür ederek yeni görevinde başarı diledi.

İlçe Müftüsü Arslan ise plaket için Kaymakam Citer'e teşekkür ederek, Viranşehir'i hiçbir zaman unutmayacağını söyleyerek mahalleden ayrıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlçe Müftüsü Arslan, Viranşehir'e Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement