Kırklareli'nin en önemli sorunlarının başında gelen ve çevresinde ikamet eden vatandaşlara su taşkınları sebebiyle sıkıntı yaşatan İnci Dere, ıslah edilecek.
Kırklareli Valisi Mustafa Yaman'ın, İnci Deresi sorununun üzerinde durmasının ardından, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü bu sorunu bitirmek üzere çalışmalara başladı.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı DSİ Genel Müdürlüğünce, Kırklareli Dere Islahı(şehir içi) projesi, "Kırklareli 1. Grup Taşkın Koruma" başlığı altında "Merkez Karahıdır ve Bademlik Mahalleleri İnci Dere" Taşkın Koruma inşaatı işi 2013 yılı Ağustos Ayında ihale edilecek.
Proje kapsamında, Karahıdır ve Bademlik Mahallelerinin Taşkınlardan korunması sağlanacak. - KIRKLARELİ
Son Dakika › Yerel › İnci Dere Islah Edilecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?