İnebey Anadolu Lisesi Müdürünün Mutlu Günü - Son Dakika
Yerel

İnebey Anadolu Lisesi Müdürünün Mutlu Günü

İnebey Anadolu Lisesi Müdürünün Mutlu Günü

Balıkesir'in güzide eğitim kurumlarından olan İnebey Anadolu Lisesi'nin müdürü Ahmet Güçver oğlunu evlendirdi.

29.09.2013 14:45

Balıkesir'in güzide eğitim kurumlarından olan İnebey Anadolu Lisesi'nin müdürü Ahmet Güçver oğlunu evlendirdi. İstanbul Keleş Elektronikte ithalat sorumlusu olan Mustafa Ordu Güçver, hayatını GCM Forex'te şirket müdürü olan Tuba Dursun ile birleştirdi. Balıkesir'deki düğünde genç çiftin nikahını Belediye Başkanı İsmail Ok kıydı.

BAŞKANDAN KUR'AN, BAYRAK VE ALTIN

İnebey Anadolu Lisesinin başarılı müdürü tecrübeli eğitimci Ahmet Güçver'i bu mutlu gününde eğitim camiasındaki arkadaşları da yalnız bırakmadı. Balıkesir Tuana Havuzbaşındaki düğüne İstanbul'dan gelin ve damadın çok sayıda arkadaşı da katılarak bu mutluluğa ortak oldular. Balıkesirli olan aileler, eş ve dostlarıyla birlikte biricik evlatlarının mutluluğuna şahitlik etti. Balıkesir'deki düğünde genç çifti kutlayan Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, gelin ve damada bir ömür boyu sağlık ve mutluluk dilerken vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmelerini temenni etti. Belediye Başkanı İsmail Ok nikahı kıydıktan sonra genç çifte Kur'an-ı Kerim ve bayrak hediye etti. Damada düğün hediyesi olarak altın takan Başkan Ok, aileleri de kutladı. Belediye Başkanı İsmail Ok evlilik cüzdanını geline verdi.

ÜÇ ÇOCUK NİYETİNE

Balıkesir'deki düğünde misafirler gönüllerince eğlendi. Gelin ve damadın pasta kesiminden sonra takı merasiminde ilginç bir an yaşandı. Arkadaşlarından biri gelinin kucağına erkek bebek vererek ilk bebeklerinin erkek olması dileğinde bulundu. Bunun eski bir gelenek olduğunu belirten misafirler kucağına aldığı bebeği uzun süre seven gelini ve damadı alkışladılar. Balıkesir İnebey Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Güçver, bu gecede mutluluklarını paylaşan başta Belediye başkanı İsmail Ok olmak üzere tüm eş ve dostlarına teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnebey Anadolu Lisesi Müdürünün Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement