İpek Yolu Kalkınma Ajansı Sincik'te Tanıtım Yaptı - Son Dakika
Yerel

İpek Yolu Kalkınma Ajansı Sincik'te Tanıtım Yaptı

İpek Yolu Kalkınma Ajansı Sincik\'te Tanıtım Yaptı

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde, İpek Yolu Kalkınma Ajansı 2014 proje teklif çağrısı tanıtım toplantısı yaptı.

26.12.2013 11:19

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde, İpek Yolu Kalkınma Ajansı 2014 proje teklif çağrısı tanıtım toplantısı yaptı.

Toplantıya Sincik Belediye Başkanı Hasari Altıntel, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve esnaf katıldı.

TRC1 Bölgesini kapsayan kalkınma ajansı; Kilis, Adıyaman ve Gaziantep illeri için 24 Şubat 2014 son tarihli olmak üzere teklif çağrısına çıktı. Proje uzmanları tarafından Sincik ilçesinde 2014 proje teklifleri, proje hazırlanması, sunulması, uyulması gereken usul ve esaslar hakkında katılımcılar bilgilendirildi. 2014 yılı için Bölgesel ve Sektörsel Rekabet Mali Destek Programı, Kültür-Turizm Alt Yapısı Mali Destek Programı, Sosyal Gelişme Pilot Uygulamaları Mali Destek Programı olmak üzere 3 dalda proje başvuruları yapılabilecek.

Yine 2014 teklif çağrılarında ilk defa uygulanan değerlendirme esnasında ilçelere göre artı puan uygulamasında Sincik 4. bölge kalkınmışlık düzeyinde gösterildiğinden Sincik ilçesinden yapılacak olan proje başvurularında artı 9 puan fazla verilecektir. Sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarının başvurularının ana başlıkları göz önünde bulundurarak sunacakları projelerin kabul edilmesi durumunda yüzde 50 ile yüzde 80 arasında sermaye desteği sağlanacağı belirtildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İpek Yolu Kalkınma Ajansı Sincik'te Tanıtım Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement