Iraklı Mustafa Muhammed'e Engelli Aracı - Son Dakika
Yerel

Iraklı Mustafa Muhammed'e Engelli Aracı

Iraklı Mustafa Muhammed\'e Engelli Aracı

Umudun Çocukları Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından temin edilen engelli aracı, Irak'ta bombardımanlar esnasında sağ bacağı ve sol kolunu kaybeden 13 yaşındaki Iraklı Mustafa Muhammed Dinar’a verilmek üzere ailesine teslim edildi.

04.01.2014 12:44

Umudun Çocukları Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından temin edilen engelli aracı, Irak'ta bombardımanlar esnasında sağ bacağı ve sol kolunu kaybeden 13 yaşındaki Iraklı Mustafa Muhammed Dinar'a verilmek üzere ailesine teslim edildi.

Dernek binasındaki araç teslim töreninde konuşan Umudun Çocukları Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Gülcan Karakuş, engellilere yardım etmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Karakuş, "Mustafa Muhammed Dinar Eskişehir'de bir ilkokulda okumaktadır. Engelli çocuğumuz okulda olduğu için engelli aracını babası Muhammed Dinar Alvan'a teslim ettik. Mustafa Muhammed Dinar, Irak'taki bombardımanlarda kolunu ve bacağını kaybetti. Ailesi ile birlikte 2 yıl önce Eskişehir'e sığınmacı olarak geldi ve şehir merkezinde bulunan Kırmızı Toprak Mahallesi'nde oturmaktadır. Maddi durumları zayıftır. Çalışma izinleri olmadığı için Eskişehir'de çalışamamaktadırlar. Daha önce bu engelli aracı Hasan Koçak ve Süleyman Yıldırım adlı hayırsever vatandaşlar tarafından Derneğimize bağış olarak yapıldı. Aracı çocuklarına teslim etmek üzere alan ailesi de çok mutlu oldu" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Iraklı Mustafa Muhammed'e Engelli Aracı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement