İstanbul'dan Simav'a Tekerlekli Sandalye Yardımı - Son Dakika
Yerel

İstanbul'dan Simav'a Tekerlekli Sandalye Yardımı

İstanbul\'dan Simav\'a Tekerlekli Sandalye Yardımı

Merkezi İstanbul olan Yavu Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, Simav ilçe merkezinde faaliyet gösteren Dikensiz Güller Derneği'ne 10 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

05.05.2014 15:30

Merkezi İstanbul olan Yavu Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, Simav ilçe merkezinde faaliyet gösteren Dikensiz Güller Derneği'ne 10 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Tekerlekli sandalyeleri İstanbul'dan Simav'a bağlı Yavu köyüne gönderen Yavu Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Ünal, yaptığı açıklamada, "Dikensiz Güller Derneği Başkanı İsmail Bacaksız bey bizimle irtibata geçerek ilçede tekerlekli sandalye'ye ihtiyaç olduğunu söyledi. Bizde İstanbul'da bulunan Derneğimiz kanalıyla istenen 10 adet tekerlekli sandalyeyi temin ederek ilçeye yolladık" dedi.

Daha sonra Dernek Başkanları Ünal ve Bacaksız, desteklerinden dolayı Simav Başkanı Süleyman Özkan'ı makamında ziyaret ederek, teşekkür etti.

Özkan, burada yaptığı konuşmada, tekerlekli sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yavu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Ünal'a ve tüm Yavulu hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. İstanbul'dan tekerlekli sandalyeleri temin ederek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıkları için müteşekkiriz" diye konuştu.

Tekerlekli sandalyelerden biri, kemik erimesi hastası Gülçim Yaldız'a verildi.

TOKİ konutlarında kalan Yaldız'a tekerlekli sandalyelerinin teslim törenine Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner, Ünal, Bacaksız ve Yavu Kültür ve Dayanışma Derneği Simav Temsilcisi Abdullah Akpınar katıldı.

Tekerlekli sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağı belirtildi. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'dan Simav'a Tekerlekli Sandalye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement