İstanbul Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Üyeleri Fidan Dikti - Son Dakika
Yerel

İstanbul Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Üyeleri Fidan Dikti

İstanbul Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği'nce 50. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri dolayısıyla Şebinkarahisar’da fidan dikildi.

20.05.2014 12:12

İstanbul Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği'nce 50. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri dolayısıyla Şebinkarahisar'da fidan dikildi.

Giresun Üniversitesi Şebinkarahisar Meslek Yüksek Okulu yerleşkesi önündeki hatıra ormanında dernek üyeleri ve vatandaşlar tarafından 500 fidan toprakla buluşturuldu.

Dernek Başkanı Avukat Hakan Özbay, burada yaptığı konuşmada, 50. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında hatıra ormanı fidan dikimi yaptıklarını söyledi.

Fidanların bir kısmını Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden işçiler anısına diktiklerini belirten Özbay, "Acı bir kaybımız var. Fidanlarımızın bir kısmını da Soma'daki şehitlerimiz anısına dikiyoruz. Ayrıca etkinliklerimizde Soma'da yaşanan acı kayıplar nedeniyle eğlence programları düzenlemiyoruz" dedi.

Sarıyer Belediye Başkanı Genç ilçeyi ziyaret etti

Öte yandan derneğinin davetlisi olarak Şebinkarahisar'a gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Kaymakam Erkan Kalender'i ziyaret ederek bir süre görüştü.

Genç, görüşmede, Eğribel Tüneli'nin yapılmasının ilçenin gelişimi için şart olduğunu, projenin takipçisi ve destekçisi olduklarını söyledi.

İlçe Jandarma Komutan Vekili Üst teğmen Yakup Alagözoğlu'nu da ziyaret eden Genç, daha sonra Saraycık Köyü İlkokuluna giderek okula oyun parkı yaptıracağının sözünü verdi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Üyeleri Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement