İşten Atılan DEDAŞ İşçilerine HÜDA PAR'dan Destek - Son Dakika
Yerel

İşten Atılan DEDAŞ İşçilerine HÜDA PAR'dan Destek

İşten Atılan DEDAŞ İşçilerine HÜDA PAR\'dan Destek

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı, işlerine son verilen 39 DEDAŞ işçisinin işe geri alınması çağrısında bulundu.

29.04.2015 08:17

HÜDA PAR: DEDAŞ İşçilerine Sahip Çıkılmalı

HÜDA PAR İl Başkanı, DEDAŞ'ta taşeron işçisi olarak çalışan yaklaşık 39 kişinin işçi fazlalığı iddiasıyla işten çıkarılmasına tepki göstererek işçilere sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.

HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, DEDAŞ'ta taşeron işçisi olarak elektrik arıza, kaçak, açma ve kesme elemanı olarak çalışan 39 işçinin işten çıkarılmasına tepki göstererek, işçilere sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.

Batman kamuoyunun, DEDAŞ'ta taşeron işçisi olarak elektrik arıza, kaçak, açma ve kesme elemanı olarak çalışan 39 işçiye destek vermesi gerektiğini belirten Doğru, konunun iş, aş ve ekmek sorunu olduğunu ve siyasi malzeme ve seçime endekslenmeden bir an önce çözülmesi gerektiğini kaydetti.

Doğru son olarak, işsizlikte Batman'ın ilk sıralarda yer aldığını hatırlatarak, "İşsizlikte il olarak Türkiye'de ilk sıralarda yer almamıza rağmen TPİC işçilerinin ardından 39 DEDAŞ işçisinin de işine son verilmesi, Batman açısından tam bir talihsizlik ve sahipsizlik göstergesidir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel İşten Atılan DEDAŞ İşçilerine HÜDA PAR'dan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement