İyilik Elçileri 'Gönüllü Elçi' Avında - Son Dakika
Yerel

İyilik Elçileri 'Gönüllü Elçi' Avında

İyilik Elçileri \'Gönüllü Elçi\' Avında

81 ilde başlatılan 'Gönül Elçileri Projesi'ne Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden destek geldi.

28.02.2013 12:48  Güncelleme: 12:50

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde 81 ilde başlatılan 'Gönül Elçileri Projesi'ne Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden destek geldi. Halkla İlişkiler Bölümü'nde okuyan öğrenciler kapı kapı dolaşarak Edirne'de gönüllü elçi arıyor.

Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişliler ve Tanıtım Programı öğrencileri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen 'Gönül Elçileri Projesi'ne destek oluyor. Üniversitenin Balkan ve Ayşekadın yerleşkelerinin yanı sıra Saraçlar Caddesi'ne stant kurarak gönüllü elçi arayacak. Standın yanı sıra ev ve işyerlerini de ziyaret eden öğrenciler, Edirne'de gönüllü elçi sayısını daha yukarılara çekmeyi hedefliyor.

Halkla İlişliler ve Tanıtım Programı öğrencilerinden Aydın Özmen, Edirne halkının Gönül Elçileri Projesi'ne dikkatini çekmek adına bir dizi faaliyetler düzenleyeceklerini söyledi. Proje sayesinde kimsesiz çocuklara, engellilere, yaşlılara, şehit ve gazi yakınlarına gönüllü elçiler arayacaklarını ifade eden Özmen, bu kapsamda Trakya Üniversitesi'nin Balkan ve Ayşekadın yerleşkeleri ile Saraçlar Caddesi'ne stant kuracaklarını belirtti.

Özmen, stantların 10 Mart'a kadar açık kalacağını ve ardından da genel bir konferans düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

(ORA)

28.02.2013 12: 23: 47

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İyilik Elçileri 'Gönüllü Elçi' Avında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement